Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Фирмата извършва дейност на територията на България от 1991-ва година . Днес за нас работят над 330 експерта в цялата страна с централен офис в София и оперативни офиси в Бургас, Варна покривайки цялото черноморие, Русе на река Дунав, както и в Пловдив и Свиленград. В резултат на това, ние сме водещ доставчик на инспекции, верификационни и сертификационни услуги в България.

Нашите акредитирани лаборатории предлагат широк спектър от анализи за масла, газове и химически продукти, потребителски стоки, продукти на селското стопанство, индустриалният сектор, микробиология, ГМО, почви, води, текстил и много други.

местна акредитация

СЖС България ЕООД е първата българска фирма в сферата на контролните и сертификационни услуги, обучения и анализи, която притежава сертифицирана Система за управление на качеството в съответствие със стандарта EN ISO 9001:2000 и в последствие преминала към EN ISO 9001:2008.

СЖС България ЕООД е акредитирана от UKAS, SAS, Българска Служба за Акредитация и др. като орган за сертифициране на системи за управление (ISO 9001, ISO 14001, FSSC 22000, OHSAS 18001, ISO/IEC 20000-1, ISO/IEC 27001, ISO 50001 и др.) и съответно от IRCA (International Register of Certified Auditors) за провеждане на обучения..

SGS е първата международна организация, която е акредитирана по ГОССТАНДАРТ на Русия за извършване на GOST R сертификация.

За да разберете повече за предлаганите услуги, свържете се с наш офис.