Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Wireline е кабелна технология за спускане на оборудване или измервателни уреди в сондажа, за целите на интервенция на сондажа и оценка на резервоара.

Slickline операциите включват поддръжка като премахване на натрупвания от восъци, котлен камък, пясък и отпадъци, прекратяване на потока и полагане на хидравлични маншети с помощта на запечатващи тапи, блокиране на измервателни уреди, полагане или премахване на тапи, разполагане или премахване на кабели, възвратни клапани и регистрация на памет за наблюдения по дълбочината на сондажа с помощта на сондажни уреди за създаване на памет (MPLT) и картина по дълбочината на сондажа (с помощта на подвижни камери).

Използването на slickline единици от SGS ви осигурява разнообразни услуги по интервенция на сондажи и измервания, които са важни по време на добива от даден сондаж. Slickline услугите от SGS включват управлението на плъзгащи се ръкави за откриване и прекратяване на достъпа до различни зони и подмяната на клапани за издигане на природния газ. Освен това, чрез тях може да се измерва дълбочината и перфорацията на сондажа (с помощта на подвижни перфораторни възли) и налягане и температура на сондажа (с помощта на подвижни измервателни уреди). Нашите slickline единици са изпитани и проверени и понастоящем четири от тях са разгърнати в Папуа-Нова Гвинея и Австралия , а други пет са в процес на изграждане. Свържете се с нас за да научите повече.

пишете ни