Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Оценката на обещаващи въглеводородни запаси става все по-трудна. При малки находища с ограничени запаси вие трябва да сте сигурни, че разполагате с най-добрия план за действия за оптимизиране на вашите капиталови разходи (САРЕХ) за сондиране.

Ние ви предлагаме широка гама от изследвания за проектиране и завършване на сондиране и производствена технология за оптимизиране на вашите проекти и създаване на стойност чрез сондаж на подходящи за целта кладенци, отчитащ подземните особенности, повърхностната стабилност и ограниченията.

Нашите екипи имат богат опит в проектирането и завършването на сондиране на комплексни кладенци в различни географски райони. Ние ви оказваме съдействие за различни аспекти като избор на тръби и цимент, проектиране на течност за сондиране и завършване, OCTG металургия, подкрепа за операции за хидравличен разрив и усъвършенствана геомеханика. Ние покриваме целия спектър - от започването на проектиране до съставянето на окончателни програми и продуктивност на кладенец. Нашият екип е на разположение за съдействие и подкрепа през цялото време.

Свържете се със SGS за повече информация относно нашите изследвания за проектиране и завършване на сондиране и начина, по който можете да извлечете ползи от тях.

пишете ни