Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS е водещият доставчик на услуги за независимо сертифициране и проектиране на системи за измерване на нефт, газ и кондензат.

Нашите услуги за проектиране, избор и удостоверяване на измервания добавят стойност към проектите откъм концептуална и инженерна гледни точки (FEED) чрез детайлно проектиране и монтаж, пускане в експлоатация и работа на системите. Ние можем да добавиме стойност към производствените съоръжения на нашите клиенти чрез гарантиране на правилен избор на вид измерване. След това ние гарантираме нейните правилни монтаж, работа, калибриране и поддръжка, които позволяват оптимизиране на вашите печалби и рентабилност.

Избор и удостоверяване на проект

SGS предлага набор от услуги за избор на най-добрия проект за измерване и удостоверяване според вашите специфични изисквания. Процесът на избор и удостоверяване на проект включва заводско калибриране, калибрирания на място, удостоверяване на място, тестване на оборудване, одити и управление на измервания. Свържете се с нас, за да научите повече за нашите услуги за избор и удостоверяване на проект за измервания.

пишете ни