Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS предоставя услуги по приемни изпитания за гарантиране, че фискалните системи или системите за измерване на разпределение отговарят на функционалните проектни спецификации преди влизането им в употреба.

Тези изпитания могат да бъдат проведени

  • на мястото на производството (приемни заводски изпитания), както и
  • когато оборудването се пуска ва експлоатация на място (приемни изпитания на площадката)

Защо да се провеждат приемни изпитания?

Приемните изпитания правят възможно откриването на всякакви несъответствия между изискванията на вашите клиенти и самата система за измерване преди влизането ѝ в активна употреба. Откриването на всякакви несъответствия на този етап означава, че те могат да бъдат коригирани с по-малки разходи и прекъсвания, отколкото след като системата бъде завършена и пусната в действие.

Ние можем също и да проверим съществуващи процедури за приемни изпитания или да разработим нови, конкретни за даден проект, процеси на приемни изпитания на площадката и завода, за да гарантираме, че всички нови процедури отговарят на необходимите критерии във всяко отношение на техния дизайн и функционалност.

Защо да изберете SGS?

В SGS ние се гордеем с нашата отдавна установена пред регулаторните органи репутация за почтеност и забележителни експертни умения. Ние сме широко известни също и като напълно независими от производители на оборудване или договори за представителство. С екипи от квалифициран и опитен персонал, способен да провежда приемни изпитания в Северна Америка, Европа, Близкия Изток и Североизточна Азия, ние можем да ви предложим безпристрастна експертна консултация когато и да се нуждаете от нас.

Научете повече за това защо SGS е идеалният партньор за съдействие при вашите приемни изпитания на фискални системи или системи за измерване на разпределение.

пишете ни