Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Инспекция на съоръжения, сондажни и други тръби от SGS – идентифицира дефектите преди да нанесат сериозни вреди, гарантира плавна работа и намалява финансовите рискове.

Вашите съоръжения, тръби и тръбопроводи за нефтени находища са податливи на корозия, напукване, повреди от трети страни и производствени неизправности. Нашите услуги за инспекция на съоръжения, сондажни и други тръби откриват дефекти и прекъсвания преди да нанесат сериозни повреди, като така гарантират плавна работа и намаляват финансовите рискове.

Защо да използвате инспекция на съоръжения, сондажни и други тръби от SGS?

С ангажимент към поддържането на стандартите на нефтената и газова индустрия, ние ви предлагаме рентабилни и професионални услуги за гарантиране на безопасността и надеждността на вашите дейности. Ние можем да ви помогнем:

  • да проследявате състоянието на вашите съоръжения, сондажни тръби и тръбно оборудване
  • да откриете и локализирате вътрешни и външни, корозия, хлътвания, прорези, загуби през стени и пукнатини, дължащи се на умора на материала преди да доведат до тежка повреда  
  • да осигурите експлоатационната цялост на вашите съоръжения, тръбопроводи на нефтени находища и съответствие с най-новите наредби и стандарти 
  • да управлявате безопасността рентабилно чрез обстойна инспекция и оценяване на риска 
  • да предприемете най-подходящите действия за повреди, които не могат предварително да бъдат забелязани
  • да предвидите и избегнете потенциални аварии

Надеждни инспекции на съоръжения, сондажни тръби и тръбопроводи от световен лидер

Като световен лидер, доставчик на обстойни услуги за безопасност, проверка и поддръжка на съоръжения, тръби и тръбопроводи на нефтени находища, вие трябва да сте уверени, че вашият проект е в сигурни ръце.

С повече от 1 000 завършени проекта за нефтената и газова промишленост, ние ви предлагаме ненадминат опит, експертни умения, специализирани инженери и техници, както и ресурси в световен мащаб. Ето защо, ние сме предпочитани от големи оператори и изпълнители на сондажни работи по целия свят.

Нашите услуги включват:

  • инспекции на съоръжения
  • инспекции на сондажни тръби/тръбопроводи
  • техники за безразрушителен контрол (NDT)  
  • заваряване с твърда сплав с преносим агрегат

Свържете се с нас още днес, за да разберете как нашите инспекции на съоръжения, сондажни тръби и тръбопроводи могат да открият дефектите преди те да са нанесли сериозни щети, като гарантират плавна работа и намаляват финансовите рискове.

пишете ни