Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Индустриален въжен достъп от SGS - предлага ви безопасни инспекции, изпитване и конструктивни изследвания на голяма височина или на места със затруднен достъп.

Достъпът на вашите инспектори или техници до определени места, като крайбрежни вятърни паркове, промишлени предприятия или сгради е затруднен. Нашите услуги за индустриален въжен достъп ви предлагат безопасни инспекции, изпитване и конструктивни изследвания на голяма височина или на места със затруднен достъп.

Защо да използвате индустриален въжен достъп от SGS?

Нашият високо квалифициран персонал и оборудване за специален достъп могат да ви осигурят изпитан начин за достигане на безопасна позиция за работа. В резултат, нашата услуга за индустриален въжен достъп ви помага:

  • да се изпълняват важни инспекционни, изпитвателни и изследователски дейности по труднодостъпни активи
  • да се възползвате от икономически ефективна алтернатива на традиционните методи за достъп, като скелета или подвижни повдиганати работни платформи
  • да се провеждат инспекции бързо и безопасно, и с минимално нарушаване на други услуги

Надежден индустриален въжен достъп от един от водещите световни доставчици

Като водещ доставчик на услуги за индустриален въжен достъп, ние ви предлагаме отлични показатели на безопасност. За ваше пълно успокоение, нашите техници преминават интензивно обучение и независима оценка, както и опреснително обучение на всеки три години. Всички наши обучения, свързани с ползване на въжета за достъп при изпълнение на оперативна дейност, се изпълняват  в съответствие с международните правила. SGS Сингапур е член на Асоциацията IRATA (Industrial Rope Access Trade Association) и може да помогне за изпълнението на проекти навсякъде по света, за да се осигури съответствие.

Нашите услуги за индустриален въжен достъп включват:

  • Инспекции и изпитване на конструкции  
  • Изследвания на строителни конструкции  
  • Стандартни и съвременни техники за безразрушителен контрол (NDT)

Свържете се с нас днес, за да научите как нашите услуги за индустриален въжен достъп ви предлагат безопасни инспекции, изпитване и конструктивни изследвания на голяма височина или на места със затруднен достъп.

пишете ни