Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Като експерти в логистиката на нефт и природен газ, ние в SGS разбираме рисковете, свързани с експлоатацията и поддръжката в опасна среда с наличие на запалителни материали.

Необходимост от инспекции за липса на взривоопасни газове

Независимо дали извършвате рутинна поддръжка, гореща обработка, студена обработка или монтаж в цистерни, тръбопроводи, баржи или плавателни съдове, безопасността на вашата инфраструктура и персонал е от първостепенна важност. Нашите инспекции за липса на взривоопасни газове позволяват на вашия персонал да работи в безопасна среда, като гарантират, че състоянието на всички затворени пространства се оценява и наблюдава надлежно и осигуряват възможност за издаване на разрешение за работа като част от стандартните процедури за безопасност.

SGS осигурява експертен надзор на прочистване и кондициониране при подготовката на операции за натоварване и прочистване от взривоопасни газове на танкери за течни горива и химически газове и танкери за ВПГ. Този надзор включва непосредствен мониторинг на всички физически параметри като съдържание на кислород и др. газове, температура на оросяване, налягане и температура. Ние ще управляваме също и всички аспекти на окончателното аналитично изпитване и сертификация на атмосферата в цистерните, за да установим, че те са проветрени или прочистени от взривоопасни газове съгласно изискваните спецификации.

Защо да изберете SGS?

SGS е световен лидер в предоставянето на новаторски решения във всички области на нефтения и газовия отрасъл. Нашият уникален микс от местни познания и глобален интелект няма равен в отрасъла, помагайки ни да повишим ефективността, да намалим риска и да ви предоставим конкурентно предимство.

Научете повече за това как SGS може да ви помогне да гарантирате безопасността и ефективността на вашите операции чрез инспекция за липса на взривоопасни газове.

пишете ни