Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Управлението на лаборатории не е лесна задача, ако не е ваш ежедневен бизнес. Като начало, лабораториите изискват редовни и значителни инвестиции.

Те изискват също и много специфичен софтуер за обработка на големите обеми сурови данни, които трябва да регистрират и съхранят. Освен това, клиентите ви трябва да знаят, че вашите лабораторни операции отговарят на най-актуалните стандарти за качество, безопасност, здраве и околна среда (QSHE), и че вие можете да докажете вашето съответствие чрез независими акредитации.

С партньор като SGS като, вие можете да възложите анализа на вашите проби на някоя от над 600-те лаборатории. Поканата SGS да поеме управлението и експлоатацията на вашата лаборатория (било то в рафинерия, завод или терминал) е още една доказана концепция, която ще ви позволи да се съсредоточите върху основния си бизнес, оставяйки вашите операции в ръцете на акредитиран лидер в отрасъла.

Защо да използвате услугите на SGS по управление на лаборатории?

  • За да получите достъп до глобална мрежа от аналитични специалисти и авангардни лабораторни съоръжения по целия свят
  • За да премахнете необходимостта от инвестиции в лабораторно оборудване и специфичен лабораторен софтуер 
  • За да намалите изисквания персонал
  • За да повишите доверието на клиентите си с независимите сертификати от SGS, които можете да представите с вашите продукти

Разберете как услугите на SGS по управление на лаборатории могат да окажат съдействие на вашата дейност.

пишете ни