Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Редовната инспекция на контейнери е съществена част от поддръжката на безпроблемен превоз на вашите товари.

SGS осигурява богата гама от стандартни и специализирани инспекции на контейнери-цистерни, хладилни контейнери и сухотоварни контейнери. Освен стандартни периодични инспекции ние предлагаме чрез мрежата ни от професионалисти по света и такива услуги, като инспекции за установяване на липса на газ, тестове за измиване, лабораторни анализи и съдействие за застраховане.

Нашите услуги за извършване на инспекции

 • Периодични инспекции
  Ние можем да извършваме периодични проверки, като 2½ и 5 годишни инспекции на отговарящи на изискванията на ООН преносими цистерни и контейнери-цистерни от клас IMO I, IMO II и IMO IV. Преминалите през инспекция резервоари получават сертификат, че експлоатацията им може да продължи за определен период от време.

 • Инспекции на контейнери-цистерни, железопътни цистерни и контейнери
  Нашият персонал е сертифициран за извършване на стандартни инспекции и специални оценки, като оценки преди и след края на наемен период, инспекции за чистота и Reinheitsschlussel проверки за железопътни цистерни.

 • Инспекции на хладилни контейнери
  Нашите офиси в Ротердам и Антверпен разполагат с екип от висококвалифицирани хладилни инспектори, които могат да извършват инспекции на хладилни кораби и хладилни товари, както и да провеждат инспекции за състоянието на кораби и проверки на застрахователни искове.

 • Тестване на контейнери със средна товароносимост за насипни товари (IBC)
  SGS предлага уникална по рода си услуга за провеждане на различни тестове на ІВС на място с помощта на мобилен контролен уред. Ние можем да провеждаме изисквани от закона инспекции и повторна сертификация за ІВС инспекции, както и периодични инспекции.

 • Специализирани инспекции
  Нашите експерти са в състояние да извършват тестове и по ваше задание за определяне на специфичните концентрации на газ в контейнери-цистерни и железопътни цистерни, в това число
  • Аналитични инспекции
  • Инспекции за точка на оросяване
  • Инспекции за липса на газ

Защо да изберете SGS?

Ние в SGS винаги се стремим да предоставяме иновативни логистични услуги и решения за нефтогазовата промишленост чрез нашата глобална мрежа. Нашият богат опит в логистиката на нефт и газ и нямащите равни на себе си познания за инспекции на морски товари ни поставят в идеална позиция за предлагане на гъвкави решения за инспекции, които да отговарят на вашите нужди където и да сте.

Научете повече за това как SGS може да ви помогне за извършването на инспекции на вашите контейнери-цистерни.

пишете ни