Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

През последните няколко години ВПГ се превърна в стока, която се доставя и заплаща незабавно. С преместването на производството на електроенергия в посока към по-чисти горива в резултат на обществената нагласа и интерес към опазването на околната среда и с появата на проекти за добив на шистов газ и преминаване от въглища към газ (CTG), търговията с незабавна доставка и заплащане на ВПГ ще се разраства експоненциално.

Точното измерване на количествата е особено важно за световната търговия с ВПГ. Включените комплексни процеси на втечняване и регазификация изискват прецизно измерване на всички обеми. Услугите на SGS по прехвърляне и търговска инспекция на ВПГ гарантират, че вие разполагате с надеждни данни за поддръжка на фискалното измерване и управление на риска, помагащи за избягване на систематичните транзитни загуби при транспортиране на газови товари, независимо от вида на участващия в конкретния курс съд.

Важността на търговската инспекция на ВПГ

Широкото разнообразие от търговски условия в договорите за ВПГ, включително променливостта на условията за калкулация, методите за анализ и режимите за вземане на проби са нагласени така, че да направят една на пръв поглед проста търговска калкулация много сложна. SGS може както да тълкува, така и да прилага договорените за конкретна сделка условия по един обективен и честен начин.

Сложното съвместяване на втечнените и повторно газифицирани количества от товара изисква опитен и квалифициран персонал, за да се гарантира, че договорените условия се прилагат коректно и всички страни разполагат с необходимата сигурност и прозрачност на търговията.

Защо да изберете SGS?

SGS е световен лидер в инспекциите и проверките на всички видове средства за транспортиране на ВПГ. Чрез нашата световна мрежа ние осигуряваме висококвалифицирани и опитни инспектори, които използват най-новото оборудване

Научете как услугите на SGS за инспекция при прехвърляне на продукти могат да ви помогнат да постигнете най-високата степен на точност на измерване за вашите ВПГ товари.

пишете ни