Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Знака за качество от СЖС доказва съответствието с европейските стандарти за качеството на горивата за бензиностанции, зареждащи автомобилни горива –.

Знакът за качество е търговска марка, която информира клиентите на бензиностанцията, че горивото отговаря на европейските стандарти за качеството и подлежи на редовни проверки от трета страна. Можем да предложим одитиране, одобрения и сертификация със  Знак за качество, с който потвърждаваме, че сте надежден търговец на горива.

Защо да изберем Знак за качество на автомобилните горива на бензиностанции, издаван от СЖС?

Можем да ви помогнем:

  • Да се възпозвате от най-пълната програма за контрол на качеството на горивата, утвърдена на пазара
  • Да потвърдим качеството на вашите горива
  • Качеството на горивата се проверява и одитира постоянно и с това се минимализират възможните вреди за водачите на МПС, техните автомобили и околната среда;
  • Ако възникнат проблеми, получавате независима подкрепа, а също и професионални и обективни заключения при възможни случаи, свързани с гаранцията;
  • Потвърждение, че оплакванията и жалбите ще се обработват професионално (което е едно от условията в процеса на предоставяне на Печат за качество)

Получете Знак за качество от надеждна, световна, водеща компания в услугите за нефтената и газова промишленост.

Като водещ доставчик в световен мащаб на услуги за сертификация, инспекция, верификация и изпитване за нефтената и газова промишленост, ние ви предлагаме несравнима и единствена по рода си експертиза в областта на изискванията за Знак за качество.

За да ви помогнем да кандидатствате за Знак за качество и да получите признание като надежден и доверен търговец на горива, ще ви осигурим:

  • Няколко входни одити
  • Първоначален пробен период
  • Доказателство за компетентност

След като получите Знак за качество, може да поставяте знака върху вашите бензинови колонки. Трябва също непрекъснато да доказвате спазването на най-високите стандарти за качество. Ако настъпят проблеми, свързани с качеството на горивата, Знакът за качество може да бъде отнет.

Свържете се с нас днес за повече информация относно кандидатстването за Знак за качество.

пишете ни