Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

За седма поредна година инициативата TRUE LEADERS на ICAP България награждава всички български компании, лидери в своя сектор от икономиката, които едновременно отговарят на няколко обективни критерия.

ICAP Bulgaria, част от ICAP, group of companies - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, за седма поредна година отличава водещите компании в България, с наградите “TRUE LEADERS”.

 

Събитието се състоя на 11 декември 2019г., в зала Rainbow Plaza София. TRUE LEADERS компаниите бяха наградени по време на официална церемония, в присъствието на повече от 200 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

 

Инициативата TRUE LEADERS отличава всички компании, лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

 

Наградените компании отговарят на следните критерии:

  • са сред 300-те най – печеливши компании по  EBITDA за 2018
  • са увеличили броя на своя персонал (2018 спрямо 2017)
  • имат висока кредитна оценка (ICAP Credit Score  B2 - A1)
  • са лидер в своя сектор

СЖС България  беше отличена с приза за поредна година, като отново доказа, че е лидер на пазара в своя сектор.

Повече за СЖС България, може да намерите тук.