Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS България отдел „Селско стопанство и хранителна промишленост“ обявават специална промоционална седмица за услугите, които предлагат.

Combine Harvest

През този период може да се възползвате от специални цени на всички услуги, свързани с основните дейности на сектора – контролни услуги, лабораторни услуги, фумигационни услуги.

Ние предлагаме традиционни и иновативни услуги в областта на изпитването на препарати за растителна защита, торове, семена,  храни и фуражи. Изпълняваме цялостни концепции в сферата на земеделски производства - картиране , пробовземане и съвети за балансирано торене, както и  сертифициране на производители на биогорива съгласно международни стандарти за устойчивост. Чрез използването на последните съвременни технологии за повишаване на продуктивността и качеството на работа в групата, ние насърчаваме нашите клиенти да вървят в тази посока на развитие.

Промоционалните ни цени включват 10 % отстъпка за всички поръчки и заявки на услуги, направени в промо седмицата от 30 април  - 4 май 2018г.

Инициативата на SGS България е част от глобалната кампания на SGS под надслов „MAKING THE DIFFERENCE“, която включва промоционални предложения в сферата на отдел „“Селско стопанство и хранителна промишленост“ във всички филиали на SGS по света.

Когато се нуждаете от сигурност, доверете се на опита и професионализма на SGS. Ние ще ви помогнем да оптимизирате бизнеса си, ще защитим интересите ви и ще ви помогнем да намалите финансовия риск.

Уверите се в качеството на услугите ни, заявете своята услуга само през седмицата на промоцията, и вземете своята специална отстъпка от 10%!

За повече информация и запитвания, свържете се с:

Agriculture, Food and Life (AFL)
SGS Bulgaria Ltd
MEGAPARK Business Centre
Floor 6, Office C
115G, Tsarigradsko Shousse Blvd.
1784 Sofia/Bulgaria
Phone:  +359 2 91015
fax:        +359 2 981 81 46
e-mail: sgs.bulgaria@sgs.com