Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Приключи конкурсът „Автомобилен сервиз на годината”, организиран от Shell България, с подкрепата на Орбико България и SGS България, в който взеха участие автомобилни сервизи от цялата страна.

Конкурсът се провежда за шеста поредна година от Шел България в партньорство със СЖС България, Orbico България и сп.  BBC ТopGear. Категориите, в които бяха връчени наградите са пет – „Голям мултифункционален сервиз“, “Компактен мултифункционален сервиз“, „Екосъобразност при смяна на масла“, „Обслужване на хибридни и електрически автомобили“, „Близо до клиента – сервиз с най-много гласове от онлайн гласуването“. Във втората решаваща фаза бяха отличени професионални автомобилни сервизи, които развиват знанията и уменията на своите служители, стимулират профилактиката, качественото обслужване и доброто отношение към клиентите, като им позволят да се наслаждават на шофирането. Тези сервизи, които са получили най-много подкрепа, бяха посетени на място и оценени от авторитетно жури.

Победителят в конкурса, освен професионалното признание и правото да носи титлата „Автомобилен сервиз на годината 2017“, ще има възможност да изпрати един свой представител на кръг от Формула 1 в Монца, Италия, през 2018 г. Всеки от наградените сервизи получи ваучери за гориво от Shell България на стойност 1 000 лв. с ДДС; безплатeн тест на проба моторно масло по пълния обхват на изпитване на моторни масла, предлаган от SGS България на стойност 388 лв. с ДДС, както и 20 л. моторни масла Shell Helix от Орбико България.

Журито, съставено от автомобилни експерти, журналисти и представители на Shell България, Орбико България и SGS България, извърши своята оценка на базата на измерими параметри, проверени и потвърдени от независимите експерти на SGS. Наградите бяха връчени по време на специална церемония на 29 юни 2017 г. Наградата, осигурена от СЖС България, беше връчена на победителя от г-н Димитър Марикин – Управител на СЖС България.

Организаторите на конкурса бяха предвидили и допълнителни награди - служителите на сервизите-финалисти във втория етап на инициативата, ще имат възможност да разширят допълнително квалификацията си, като присъстват на обучение за контрола на качеството и количеството на горивата и маслата.

Инициативата „Автомобилен сервиз на годината” е признание за най-добрите сервизи и специалисти, и тяхната работа за качествената грижа за автомобила. Повече от 160 сервиза са участвали досега в състезанието, търсейки признанието както на професионално жури, така и на клиентите си.

За SGS България

SGS, водеща в света компания за проверка, верификация, изпитване и сертифициране, присъства в България от 1991 г. С повече от 330 експерти в цялата страна, централен офис в София и оперативни офиси във Варна, Бургас, Русе, Пловдив и Свиленград, компанията се е наложила като водещ доставчик на услуги в областта на сертифицирането за качество на продукти и услуги. Акредитираните лаборатории на SGS България предлагат широк спектър от услуги за нефтени и химически продукти, потребителски стоки, земеделски продукти; услуги в областта на индустриалното производство и околната среда, микробиология, ГМО, почва, вода, текстил, както и в областта на сертифициране на системи за управление.

Повече информация за SGS може да намерите тук: http://www.sgs.bg/