Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS разбира, че логистиката е много повече от преместване на стоки от едно място на друго и затова ние предлагаме набор от услуги, включително одити и сертификация, които покриват всички аспекти на вашия бизнес.

За да ви осигурим спокойствието, от което се нуждаете, ние обикновено ще започнем с одит на логистичната ситуация. След това ние правим препоръки за това как да подобрите вашия бизнес чрез сертификация и чрез изпълнение на стандарти. Това включва Брокерска сертификация по IFS (система за безопасност на храните) и сертификация по IFS логистика, сертификация за съхранение и логистика по BRC (Английски консорциум за търговия на дребно), ТАРА (Асоциация за защита на превозваните активи) , Митническо-търговско партньорство срещу тероризма (C-TPAT) и ISO 28000 Системи за управление на сигурността по веригата на доставка.

Нашите услуги не само ви помагат за по-безпроблемното осъществяване на вашия бизнес, но и ви позволяват да покажете вашата ангажираност при доставяне на стоките навреме, с ограничен бюджет, безопасно и без повреди. Като допълнение към пакета от услуги, ние предлагаме обучение на вашия персонал и ръководство.

В качеството си на водещата световна компания за изпитване, верификация, проверка и сертифициране, ние ви предлагаме ненадмината точност, изключително опитни специалисти, съвременни методики за проверка и глобално покритие.

Свържете се с нас още днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за логистична сертификация.