Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Не можете да наблюдавате всички ваши бизнес дейности през цялото време. Затова се доверете на услугите на SGS за управление на сигурността

Ние ви предоставяме достъп до задълбочените знания на нашата широка мрежа от специалисти, които ще ви съдействат относно решенията и системите, които сте внедрили. Ние гарантираме, че сигурността на вашите операции е добре управлявана и в съответствие с най-актуалните практики, които се концентрират върху постоянното подобрение. Нашите експерти могат да ви помогнат да внедрите надеждни системи за сигурност на вноса, износа и презграничното преминаване - което ви позволява да се концентрирате върху вашата стратегия, да опазите вашата марка и да си осигурите удовлетвореността на клиентите.

Ние работим заедно с вас по признати стандарти, като Асоциация за защита на превозваните активи (TAPA) , Митническо-търговско партньорство срещу тероризма (C-TPAT) и ISO 28000 Системи за управление на сигурността по веригата на доставка. Можете да използвате нашите услуги за управление на сигурността като стамостоятелни решения или да поискате да ги настроим така, че да отговарят на вашите нужди и да засилят вашите вътрешни процеси и процедури.

Като водеща световна компания за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние ви предлагаме ненадмината точност, изключително опитни специалисти, съвременни методики за проверка и глобално покритие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата богата гама от услуги за управление на сигурността.