Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Обучението по правилни методи за стерилизиране на медицински изделия е задължително за фирми, които наемат други организации като подизпълнители на услуги за стерилизиране.

Програмите за обучение по стерилизиране от SGS се предлагат в цял свят и се провеждат, за да помогнат на клиентите да отговорят на изискванията на международните и местните нормативни актове, включително стандартите ISO, като ISO 11137.

Обучението по стандартите за стерилизиране често е необходимо, за да помогне на клиентите да контролират подизпълнителите си на услуги за стерилизиране и да гарантират стерилността на своите медицински изделия чрез правилна документация и мониторинг.

Нашите програми за обучение са създадени и се предоставят от експерти в съответната област, които притежават задълбочени познания за най-новите методи и нормативи за стерилизиране, от които бизнесът се нуждае в различните географски региони.

Услугите за обучение са много гъвкави и могат да бъдат персонализирани, за да отговарят на Вашите бизнес потребности и тези на Вашите клиенти и на регулаторните органи в целевите Ви географски пазари. Можем да провеждаме програми на място или извън фирмата, на английски или на местния Ви език.

Нашите експерти са на Ваше разположение, за да Ви посъветват относно съдържанието на потенциалните програми за обучение за Вашата организация. Там, където е необходимо, можем да проведем одит с анализ на празнотите, за да определим къде потребностите от обучение са най-големи.

Компанията SGS е придобила международна репутация като доставчик на първокласно обучение. С над сто клиенти, на които сме помогнали да получат най-доброто от своите ресурси при придвижването на продуктите им към пазара, ние се намираме в уникална позиция да Ви помогнем да си гарантирате, че грешките при стерилизирането няма да попречат на развитието на бизнеса Ви.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.