Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Добре дошли в нашата био/аналитична база данни. Запознайте се с широкия спектър от аналитични методи, които SGS предлага, и научете повече за мащаба на нашия био/аналитичен опит. С над 20-годишен опит, ние разработваме съвместими с ДПП/GLP аналитични лабораторни методи за малки и големи молекули, включително биоанализ, биобезопасност, характеризиране на биологични продукти и анализи за стабилност.

Нашите методи, свързани с биологичните продукти, следват насоките на ICH Q6B и ние можем да ви предложим цялостен пакет за характеризиране на протеини.

Прилагани в съответстващ на GLP център, нашите биоаналитични методи са валидирани като „подходящи за целта“ и могат да се използват за подпомагане на всички видове изследвания – от изследователско до регулаторно ниво – в съответствие с насоките на EMA (юли 2011 г.), FDA (май 2001 г.) и конференцията в Кристъл Сити (май 2006 г.). Критериите за валидиране следват приложимите насоки на международно и местно равнище. Всяко валидиране е индивидуализирано според изискванията на дадената програма. Някои от методите трябва да се валидират повторно, за да са в съответствие с действащите разпоредби.

Можете да се запознаете с нашата база данни с аналитични методи по-долу (налична на английски език).