Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS е световен лидер в аутсорсинга на фармацевтични продукти в продължение на десетилетия, партнирайки на фирми от всякаква големина, включващи 20-те най-добри фармацевтични компании в света.

Няма по-добър партньор в услугите, свързани с изследвания във висококачествени аналитични лаборатории, клинични проучвания и независим одит и сертифициране.

Нашите услуги ползват най-модерна технология и високо квалифициран и опитен персонал, който върви в крак с най-новите разработки в своята област. Нашата цел е да предоставим цялостен пакет, който е в състояние да подкрепи клиентите "от молекулата до пазара" чрез проучване, клинични изпитвания, разработка на продукти, изследване на контрола на качеството, производство и доставка. В допълнение, ние предоставяме сигурни фармацевтични решения чрез одити клиенти, търсещи съвети за това как да подобрят своите процеси, технология или методология. Като компания, която е отдадена на своите клиенти, нашите услуги са достатъчно гъвкави, за да бъдат използвани като пакет от аутсорсинг услуги за цялостна разработка на лекарства или като самостоятелни услуги.

––Важно е, че нашите услуги отговарят на регулаторните стандарти , както и на международните и на местните, така че можете да бъдете сигурни, че Вашият продукт ще достигне до пазара възможно най-бързо, като преодолее регулаторните препятствия и тези свързани с качеството, безопасността и ефикасността.

Нашите експерти са на разположение, за да обсъдят как техните услуги могат да са Ви от полза, за да останете на челни позиции във Вашия бизнес. Независимо дали предоставяме цялостен пакет от фармацевтични услуги или осигуряваме подкрепа по време на натоварените периоди, можете да бъдете сигурни, че ще получите същото високо ниво на качество и интегритет, което осигуряваме на всичките си клиенти.