Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Газовете играят важна роля в производството на редица фармацевтични съставки и фармацевтични продукти и тяхното използване е предмет на ДПП и фармакопейното регулиране.

Има нарастващ интерес към наблюдението на използване на газове като сгъстен въздух, кислород, азот и въглероден диоксид, считани като помощни вещества и газовия анализ на SGS, свързан услугите за фармацевтично производство, имащи за цел да улеснят клиентите в отговарянето на нормативните наредби.

SGS е световен лидер в тестовете за фармацевтични продукти и работи с фармацевтичните компании в топ 20. Ние развихме опит в газовия анализ, който ни поставя много напред от другите доставчици. Нашите услуги, свързани с газовия анализ включват:

  • Тестване на въздух, кислород, въглероден диоксид и азот
  • Тестване на чистота
  • Тестване на частици
  • Микробно изследване и изследване на точката на оросяване
  • Тестове за петролни остатъци, аерозолен петрол и остатъци от аерация и дезинфектанти

Тестовете се провеждат върху проби, избрани преди употреба в производството и резултатите се записват в сертификата за анализ, за да се докаже, че регулаторните стандарти са постигнати.

Ние изработваме нашите тестове според Вашите специфични нужди. Свържете се с нас още днес, за да разберете повече за това как SGS може да Ви помогне във Вашия фармацевтичен газов анализ.