Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Управлението на данните, получени от клиничните изпитвания е задача, която изисква ефективност, познания и способност за навременна доставка без да се компрометира качеството и интегритета.

SGS е световен лидер в анализа и докладване на данни. Нашият биометричен екип, който е най-големият независим екип за управление на данни в Европа, разполага с персонал от над 140 експерти по данни и има повече от 15 години опит, като използва най-модерните методи, за да отговори на нуждите за управление на данни, биостатистика и медицинска документация на широка гама от клиенти.

Нашите услуги са достатъчно гъвкави, за да бъдат оформени в индивидуализирана програма за управление на данни от клинични проучвания, която да отговаря на Вашите специфични нужди независимо дали ще бъдат за самостоятелен проект или за програма за цялостна разработка на лекарство. Нашите комплексни услуги от световна класа включват:

  • Дизайн и организация на базата данни – Ние създаваме и управляваме дадена база данни според Вашите спецификации, дизайн на CRFs и можем да напишем протокола за клиничните изпитвания.  
  • Електронно събиране на данни (EDC) – Ние имаме огромен опит в създаването на еCRF приложения с помощта на най-модерни решения и управление на електронното събиране на данни (EDC)
  • съгласно Консорциумa за стандарти за обмен на клинични данни (CDISC) – SGS е член на консултативния съвет на CDISC и като регистриран доставчик, ние сме преработили над 140 изпитвания съгласно модела на CDISC и за мнозина клиенти успешно сме предали електронни кандидатури в CDISC.
  • Статистическо консултиране – Можем да дадем съвети относно изчисленията на размера на пробите, рандомизирането и услугите, свързани със Съвета за проследяване на данните за безопасност (DSMB)
  • Изготвяне на доклади – Нашите многоезични автори изготвят широка гама от точни и професионални документи, с които съобщават Вашите данни. Нашите доклади по клинични проучвания спазват насоките на международната конференция по хармонизация на техническите изисквания за регистрация на фармацевтични продукти за хуманна употреба (ICH-E3)

SGS е водеща световна организация за научни изследвания по договор (CRO) за управление на данни. Когато работите с нас, Вие извличате полза от опита и знанията, които сме натрупали при доставянето на услуги, свързани с успешен статистически анализ на клинични изследвания за международни клиенти. Всички наши системи са в пълно съответствие с 21CFR част 11, така че можете да очаквате същите стандарти за качество и интегритет, които доставяме за всички наши клиенти.