Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Всички потенциални регистранти по REACH и притежатели на данни за дадено вещество се нуждаят от извършване на проверка за един и същ химичен състав на веществото, преди да създадат нов Форум за обмен на информация за веществата (SIEF) за това вещество.

В SGS разполагаме със специалисти по идентификация на веществата и услуги по SIEF, които могат да определят обема на тестването, необходим за вашето специфично вещество, и да ви ръководят по време на процеса, докато нашите научни експерти извършат тестването за идентификация в модерните ни лаборатории.

Регистрантите трябва да предоставят следната информация, за да позволят да се извърши точно сравняване на свойствата на веществото:

  1. Наименование или идентификатор на всяко вещество
  2. Информация, свързана с молекулната и структурната формула на всяко вещество
  3. Cъстав на всяко вещество

SGS разполага с най-голямата глобална мрежа от експерти и лаборатории, която може да извършва идентификационно тестване. Ние предлагаме индивидуално разработени решения, за да ви помогнем да изпълните изискванията по REACH, и разполагаме със стратегически разположени центрове, което ни позволява да работим в тясно сътрудничество с вашите доставчици по цял свят.

Научете как предлаганите от SGS услуги за идентифициране на веществата по REACH и SIEF могат да ви помогнат.