Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Приложението на продукти за здраве, красота и уелнес върху човешкото тяло означава, че безопасността и ефикасността са от първостепенно значение.

SGS има богат опит в работата с клиенти от цял свят като им помага, докато те придвижват своите продукти за здраве, красота и уелнес от етапите на проучване и изследване през производствения процес и представянето им на пазара.

Ние предлагаме широка гама от услуги за клиенти, занимаващи се с козметика, хранителни и диетични добавки, въз основа на нашия международен опит и високо квалифициран и обучен персонал, който има задълбочени познания за последните разработки в своята област.

Ние предлагаме широка гама от услуги, обхващащи:

  • Изследване на контрол на качеството – аналитична химия, микробиология
  • Клинично изследване, – гарантиращо безопасността и ефикасността на Вашия продукт.
  • Анализ и докладване – И така, Вие имате точни и надеждни данни и доклади, за да вземете информирани решения за Вашите продукти и бизнес.
  • Одит и сертифициране, – които да Ви помогнат да отговорите на международните и местни регулаторни изисквания

Ние работим с клиенти, като изработваме програми, които да отговорят на техните специфични нужди или предоставяме самостоятелни услуги, когато това е необходимо. Нашите експертни консултанти са на разположение да Ви посъветват за това, което е най-подходящо за Вас.

SGS е световният лидер в инспектирането, верификацията, изследването и сертифицирането и като такъв, ние поставяме еталон за услуги в индустриите за здраве, красота и уелнес.