Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Мониторингът на околната среда при фармацевтичното производство от SGS потвърждава липсата на замърсители в производствените процеси посредством изключително важното валидиране на чистите стаи, тестването на инструменти, както и услугите, свързани с мониторинг на микробиологичните продукти и фармацевтичните процеси.

Потвърждението, че липсват замърсители във всички аспекти на фармацевтичния производствен процес е от съществено значение за това да отговорите на Вашите регулаторни задължения и да се уверите, че Вашите продукти са годни за пазара. Нашите услуги за мониторинг на околната среда при фармацевтичното производство помагат за потвърждаването на това, че всичко от Вашите чисти стаи и производствена среда като въздух и газ до оборудването Ви не съдържат замърсители.

Ние предоставяме индивидуални програми за мониторинг на хигиената, които да отговорят на Вашите нужди. Правим и тестове за одобрение на инсталирането на чисти стаи в производствените съоръжения и извършваме важен рутинен мониторинг на жизненото и нежизнено замърсяване на Вашите производствени съоръжения и инструменти.

Нашите услуги включват:

  • валидиране на чисти стаи
  • анализ и мониторинг на газ, за да се докаже, че регулаторните стандарти са постигнати
  • изследване на монографии на водата, което е изпълнено съгласно Конвенцията на фармакопеята на САЩ (USP), Европейската фармакопея (EP) и Японската фармакопея (JP)
  • микробиологично тестване на околната среда

Като водещ световен доставчик на мониторинг на околната среда при фармацевтичното производство ние предлагаме ненадминат опит, експертност и ресурси.

Свържете се с нас сега, за да обсъдим как нашите услуги за мониторинг на околната среда могат да Ви помогнат.