Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Предлаганите от SGS услуги за тестване на биологичната безопасност за биологични продукти гарантират безопасността на Вашите биофармацевтични продукти и ваксини като потвърждават отсъствието на замърсители и съответствието с изискванията.

Здравните органи, включително американската Комисия по храните и лекарствата (FDA) и Европейската агенция по лекарствата (EMA) изискват Вашите биофармацевтични продукти да бъдат подложени на строги тестове за безопасност. Ние Ви помагаме да докажете, че всички клетъчни банки, вирусни банки, суровини от животински произход, непричистени добиви, както и партиди от клинични лекарства не съдържат бактерии, гъбички, дрожди, микоплазми, вируси и други потенциални замърсители.

Като световен лидер в предоставянето на услуги за тестване на биофармацевтични продукти, ние Ви предлагаме широка гама от тестове за биологична безопасност, включващи вирусология, клетъчна и молекулярна биология, както и микробиология и електронна микроскопия. В резултат на това можем да Ви помогнем да гарантирате безопасността на продуктите, както и спазването на регулаторните изисквания.

Ние охарактеризираме клетъчни банки и вирусни стокове в съответствие с основните изложения и регулаторни насоки. Предлагаме Ви и тестване на крайния продукт за остатъчна ДНК и за други примеси, свързани с производствения процес. Освен това предлагаме и проучвания за формулировки и стабилност, консултантски услуги за регулаторни изисквания и безопасност, както и индивидуална разработка на анализи.

Свържете се с нас сега, за да научите повече за нашите услуги за тестване на биологичната безопасност за биологични продукти.