Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Управлявайте лесно и сигурно всички документи, свързани с клинични изпитвания, с услугата за електронно главно досие на клиничното изпитване (eTMF) на SGS за Veeva Vault.

Документите, свързани с клиничните изпитвания, трябва да бъдат лесни за управление със защитена, контролирана достъпност. Като част от нашите услуги за клинични проучвания, ние предлагаме надеждна система за електронно главно досие на клиничното изпитване (eTMF) за Veeva Vault, за да Ви дадем възможност да управлявате всички документи за клинични изпитвания.

Нашата система eTMF осигурява лесен и навременен достъп до документите на изпитването, като същевременно стриктно поддържа сигурност и контрол на достъпа. Интегрираните електронни работни процеси за преглед и одобрение засилват сътрудничеството и осигуряват онлайн наблюдение на възложените от CRO задачи, налични по всяко време.

Защо да изберете услугата eTMF на SGS за Veeva Vault?

Услугата eTMF на SGS за Veeva Vault ви предоставя:

  • Лесен 24-часов достъп до всички одобрени документи с удобно за потребителя попълване
  • Готовност за проверка в реално време
  • Интегриране в нашата система за управление на клинични изпитвания (CTMS) за Veeva Vault

Съдържанието на eTMF се базира на референтния модел на DIA TMF v3.2.0.

Надеждни услуги eTMF на SGS за Veeva Vault

Ние Ви предлагаме ненадминат опит в биометрията, управлението на данни от клиничните изпитвания и системите eTMF за VeevaVault.

Нашият екип за управление на документи предлага уникално самостоятелно обслужване на малки биотехнологични и фармацевтични компании, за да могат да придобият опит със системата eTMF за VeevaVault. Ако имате нужда от информация за това как да внедрите или управлявате системата eTMF, нашият екип от експерти ще работи в тясно сътрудничество с вас, за да разработи персонализирано решение.

Ние предлагаме широка гама от услуги, включително:

  • Конфигурация на системата eTMF за клиенти по поръчка
  • Специфична за изпитването настройка на eTMF
  • Обучение на крайните потребители
  • Управление на eTMF за клиенти

Свържете се с нас още днес, за да обсъдим вашите изисквания за системата eTMF за Veeva Vault.