Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги от SGS, свързани с доставчици - гарантират, че вашите търговци и доставчици могат да изпълнят качествените и нормативни изисквания навсякъде по света.

В крайна сметка, търговците и доставчиците, които използвате, влияят върху качеството на вашите продукти. В резултат на това, ваше задължение е да се уверите в съответствието на техните процеси на съответните стандарти и разпоредби. Въпреки това, може да се окаже трудно да проверите дали вашите търговци могат да осигурят необходимото качество, особено когато те се намират в различна страна.

Като независима и високо квалифицирана трета страна с глобално присъствие, ние можем да оценим търговците, независимо къде се намират по света. Нашите услуги, свързани с доставчици варират от отделни одити и инспекции до цялостни оценки на търговци и контролни схеми, за да се гарантира, че продуктите или услугите оттговарят на всички необходими стандарти и изисквания за качество.

Като световен лидер в услугите, свързани с доставчици, нашите специалисти ви предлагат познания за конкретен отрасъл и стопанска дейност, които се отнасят до вашата органзиация. Където и да се намирате вие или вашите търговци, нашите одитори ще Ви предоставят добавената стойност, която ни е направила предпочитания в цял свят сертификационен орган и независим оценител.

Свържете се с нас още днес, за да научите как нашите услуги, свързани с доставчиците, могат да гарантират, че вашите търговци осигуряват необходимото качество.