Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Сертификация на системи за управление от SGS - гарантирайте си производителността на вашите процеси и системи, и докажете съвместимостта си по цялата ви стойностна верига.

Когато предоставяте услуги, произвеждате суровини или създавате и продавате продукти, вие трябва да внедрите поредица от ефективни системи за управление на критични за бизнеса процеси. От качеството, безопасността и опазването на околната среда и здравето, чак до управлението на енергийната ефективност, вие трябва да сте сигурни, че вашите системи са съвместими с всички най-нови изисквания.

Ето защо, ние ви предлагаме широка гама от услуги за одит и сертификация, които ще ви помогнат да подобрите производителността на вашите процеси и системи, а също така да докажете съвместимостта си по протежение на цялата ви стойностна верига.

Като световен лидер в предоставянето на услуги по сертификация на системи за управление, ние ви предлагаме ненадминат опит, експертни познания и ресурси. С уникална глобална мрежа, ние можем да ви предложим специализирани одитори, които гарантират консистентност и говорят вашия език. Освен това, като най-достоверен орган за сертифициране на системи за управление в света, ние можем да гарантираме, че отговаряте на съответните нормативни изисквания - където и да се намира вашият бизнес.

В резултат на това, ние можем да ви помогнем да получите сертификация за вашите системи за управление и сертификация за съответствие спрямо широка гама от стандарти за системи за управление, включително ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 и ISO 50001, както и много други.