Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги на SGS, свързани с проекти - намаляват техническите рискове, предотвратяват грешки, анализират неуспехи, контролиран бюджети и помагат за спазване на планирания график на проекта.

Когато предприемате проект за промишлено производство, трябва да се съобразявате с редица фактори, които могат да повлияят на вашия успех. Като световен лидер в областта на управлението на проекти, ние ви предлагаме богат опит във всички аспекти на проектите за промишлено производство, за да ви помогнем да намалите техническите рискове, да предотвратите грешките, да анализирате неуспехите, да контролирате бюджета и да съобразите вашия проект с планирания график.

Като водещ доставчик на независими услуги, свързани с проекти, ние ви предлагаме ненадминат опит, експертни познания и уникален световен обхват. В резултат на това, ние можем да ви предоставим широка гама от услуги, за да ви помогнем във всеки аспект на вашия проект, включително управление, мониторинг, надзор и набиране на технически персонал.

Освен това, ние можем да ви помогнем да спазвате всички приложими изисквания, независимо дали са регулаторни, доброволни или базирани на клиента с ефективна сертификация, инспекция, верификация и изпитване.

За да обсъдим как можем да ви помогнем да намалите рискове, да предотвратите грешки, да контролирате бюджетите и да съобразите вашия проект с планирания график, обадете ни се още днес.