Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Контролът на качеството, предлаган от SGS, осигурява качеството на вашите производствени процеси, продукти, съоръжения, оборудване, системи и защитни покрития навсякъде по света.

За да осигури качество на вашите производствени процеси, продукти, съоръжения, оборудване, системи и защитни покрития, те трябва да отговарят на редица задължителни и договорни изисквания за качество. Ние предоставяме пълен контрол на качеството и сертифициране, за да гарантираме спазването на всички специфични изисквания.

Като висококвалифициран, независим орган, ние имаме умения и ресурси, на които може да се доверите за извършване на контрол на качеството. Като водещ доставчик в областта на проверките, верификацията, сертифицирането и тестването, ние сме предпочитани от клиенти, които се стремят към осигуряване на качеството по целия свят.

Ние ви предлагаме ненадминат опит, познания, ресурси и уникална глобална мрежа. В резултат на това, ние можем да ви осигурим обучени и квалифицирани технически специалисти, които да проверят качеството на вашите производствени процеси, продукти, съоръжения, оборудване, системи и защитни покрития във всяко кътче на света, при това - бързо.

Свържете се с нас още днес, за да разберете повече за нашите услуги за контрол на качеството.