Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

По време на строителната фаза на вашия проект е важно да контролирате строго качеството на материалите и услугите, които осигурявате. Също толкова решаващо значение има гаранцията, че условията на околната среда по време на строителния процес няма да представляват риск, когато започнете операциите.

В SGS, нашите специалисти в областта на услугите за пускане в експлоатация и управление могат да ви помогнат да контролирате монтажа на вашето оборудване и да ви гарантират, че всички геотехнически рискове се управляват ефективно. Нашите аналитични и лабораторни услуги ви дават сигурността, от която се нуждаете, че замърсяването на почвите и водите е сведено до минимум, а нашите изследвания на замърсени почви гарантират, че не се излагате на риска да строите върху земя, неподходяща да се използва по предназначение.

Нашата несравнима мрежа от експерти работи като един екип, за да осигури най-изчерпателното решение, провокирано от вашия проект, изграждайки ценни умения, които да улеснят проекта, след като започнете операциите.

Независимо в коя точка на света се намирате, SGS е вашият избор за партньор за управление и контрол на качеството при създаване на заводи, твърди активи и инфраструктура. Научете повече за това как можем да ви помогнем.