Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Намаляването и рециклирането на отпадъци може да подобри Вашата употреба на ресурси и да увеличи ефективността на разходите Ви за работа.

На днешния пазар е важно Вашите постижения за устойчиво развитие и екологична ефективност също да се основават на наличието на стратегически план за услуги за управление и рециклиране на отпадъци.

Нашият екип от експерти по околна среда и устойчивост в SGS може да Ви помогне с гама от услуги за управление на отпадъци и оценка, за да увеличи вниманието Ви към отпадъците във Вашите производствени процеси и как те могат да се рециклират или да бъдат изхвърлени безопасно. Нашата подкрепа се простира до съвети в производствените процеси, които ще намалят Вашите отпадъци от самото начало, намалявайки нуждата от услуги за изхвърляне. Ако Вашите отпадъци съдържат опасни вещества, ние разполагаме с опитни и акредитирани екипи, които да се справят с химикалите и другите опасни отпадъци.

Работете заедно с нашата глобална мрежа, за да сте сигурни, че създавате чисти и безопасни последствия за околната среда. Обадете ни се днес и започнете по-чист план за справяне с Вашите отпадъци.