Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Като мениджър на услуги, вие сте наясно, че инфраструктурните и строителните ви нужди се променят ежедневно – с оглед не само да спазвате нови нормативни изисквания, но и за да се възползвате от премуществата на нови технологични решения.

Как да сте в крак с промените?

Като станете партньор на SGS и нашата глобална мрежа от специалисти по околна среда. По този начин ще имате пълен контрол върху услугите си за инфрастуктура и строителство. Ние можем да ви помогнем да подобрите нормативното си портфолио и да демонстрирате ангажимент за използване на най-добрите практики във всички операции – от строителство и услуги до предаване на обекти и приключване на планове.

Нашата широка мрежа от специлисти може да осигури анализи и тестове за най-различни важни изисквания, напр. наличие на азбест, геотехнически параметри и заразена почва. Ние предлагаме също и обучение, за да ви помогнем да внедрите иновации в областта на зеленото строителство и енергийната ефективност.

Като работите съвместно с нас, вие ще имате достъп до огромен обем от знания и опит, който ще гарантира, че сте поели правилния път за превръщане на вашите процеси в еко-ориентирани и устойчиви. Обадете ни се още днес, за да научите повече.