Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Промените в климата и проблемите на устойчивото развитие са важна част от стратегическото планиране, тъй като организациите работят за намаляване на въглеродните емисии.

Като водеща световна организация по проверка, SGS се ангажира да помага на организациите при постигане на екологично съответствие и изпълнение на задълженията за отчитане на въглеродните емисии.

Нашите специализирани екипи по промените в климата имат опит във всеки бранш и сектор, и са на разположение по целия свят. Ние работим с най-различни отрасли - от малки компании до най-големите международни корпорации, като предлагаме лабораторни съоръжения денонощно, за да осигурим бързи резултати от тестовете, като по този начин ви даваме възможност да потвърдите своите цели по отношение на легализацията на отпадъците чрез нашите услуги за сертифициране и верификация.

За онези, които желаят нещо повече от базово съответствие, нашата гама от оценки може да ви помогне да разработите план за намаляване на емисиите, което да създаде уникално сравнително предимство.

Съобразяването с промените в климата и намаляването на въглеродния отпечатък сега е основна част от вашето стратегическо планиране. Нашият международен експертен опит ни прави отличен партньор, който ви помага да прецените и намалите вашия въглероден отпечатък. Обадете се на нашите проверени екипи още днес, за да научите повече.