Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги за задължителна и доброволна инспекция от SGS – гарантира, че вашите активи отговарят на всички изисквания за качество и работа, независимо дали са задължителни, доброволни или по искане на клиента.

За да се гарантира качество, цялостност, здравословни и безопасни условия на труд, вашите инсталации, оборудване и материали трябва да отговарят на законни и доброволни изисквания. Ние ви предлагаме както задължителни, така и доброволни инспекции, за да ви помогнат да отговорите на всички изисквания за качество и работа – независимо дали са задължителни, доброволни или по искане на клиента.

Защо да изберете задължителна и доброволна инспекция от SGS?

Ние имаме акредитации за всички основни стандарти и регионални наредби, като това ни позволява да ви предложим всеобхватна гама от задължителни и доброволни инспекции, които да ви помогнат да гарантирате:

  • здравословни и безопасни условия на труд на работниците 
  • цялостност на инсталацията
  • устойчивост на околната среда 
  • спазване на нормативната уредба в рамките на определени стандарти 
  • наличност, безопасност и надеждност на вашите активи
  • устойчивостта на вашите бизнес дейности

Надеждни задължителни и доброволни инспекции от световен лидер

Като световен лидер в задължителните и доброволните инспекции, ние ви предлагаме ненадминат опит, знания и ресурси във всяка част на света. Ние сме нотифициран орган за повечето европейски директиви и имаме необходимите акредитации за предоставяне на услуги като инспекции и сертификация на различни пазари по целия свят.

Свържете се с нас още днес, за да разберете как нашите задължителни и доброволни инспекции могат да гарантират вашите активи да отговарят на всички изисквания за качество и работа.