Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Вибрациите на Вашия обект могат да бъдат опасни за Вашите служители и могат също да предизвикат потенциални проблеми за съседните фирми.

Обадете се още днес на експертния екип на SGS по околна среда и мониторинг на вибрации за услуги за мониторинг и анализ на вибрации, за да подобрите дейността на Вашия обект.

Вибрациите от завода и оборудването могат да бъдат опасни за работещите и вредни за Вашите съоръжения и бизнес обезпечение. Ако работите на строителен обект, вибрациите могат да бъдат изключително опасни както за Вас, така и за близките фирми и обекти. Чрез нашите услуги за мониторинг на вибрации, ние можем да определим източника на проблемите и да Ви помогнем с новаторски предложения за подобряване на ситуацията.

Ние извършваме постоянен мониторинг на вибрации от строителни обекти, промишлени, железопътни и транспортни дейности. Чрез нашите измервания на вибрациите ние можем да направим необходимото Вие да спазвате указанията и нормативите за безопасност в отрасъла. Ние можем да Ви предложим експертен съвет за стъпките, които трябва да предприемете за подобряване на Вашата дейност.

Измерванията на вибрациите се отчитат с цветни, триизмерни модели, които Ви позволяват да видите източниците на проблеми. Нашата подробна документация предоставя новаторски предложения за начините за намаляване на вибрациите с план, съставен специално за Вашите нужди. Обадете се на нашите експерти по мониторинг на вибрации още днес за повече подробности.