Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Подобрете здравето и безопасността на Вашето място с услугите за измерване на шума от SGS.

Ние ще ви помогнем да се справите с нормите за шум във Вашия район с решения, проектирани за Вашия бизнес. Обадете се на нашия екип от експерти по околна среда днес.

Шумът и вибрациите от Вашите промишлени процеси и машини могат да повредят слуха на Вашите служители и да доведе до оплакване от обществото и местните власти. Нашите акредитирани експерти Ви предлагат оценка на въздействието на шума върху околната среда и съвет с най-новите техники за намаляване и контролиране на емисиите шум.

Нашите експерти за измерване на шума са акредитирани за изпитване на емисиите шум на открити машини (Европейска директива EC/2000/14). Ние измерваме шума на работните площадки, самолетни писти и транспортни маршрути за определяне на проблемните зони.

Нашите услуги за измерване на шума включват:

  • Оценка на фабриката
  • Индивидуална продуктова инспекция и сертификация
  • Услуги за лабораторно тестване
  • Сертифицирането на качеството и маркировка за Европейско съответствие (СЕ) за нивата на шума показват съответствие с основните норми за здраве, безопасност и защита на околната среда.
  • Техническа помощ и документация  
  • Управление на сертификацията

Измерванията за шум се показват като оцветени, триизмерни модели, които Ви позволяват да видите източниците на шума. Ако Вашите емисии шум надвишават ограниченията за Вашата промишленост, нашият екип от експерти може да открие причините и да определи подходящите корективни мерки.

Нашата подробна документация предлага съвет и иновативни идеи за намаляване на шума. Планът за поддръжка ще осигури продължително съответствие с нормите за шум във Вашата област. Обадете се на нашите акредитирани експерти за изпитване на шум днес, за да получите повече подробности.