Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Доброто качество на въздуха в закрити помещения подобрява личното благосъстояние и здравето на Вашите служители. Така че няма съмнение, че помещенията с добро качество на въздуха са по-продуктивни места за работа.

SGS предлага услуга за изпитване качеството на въздуха в затворени помещения и работна среда, която Ви дава спокойствие, знаейки, че осигурявате безопасна и здравословна работна среда за Вашите хора.

Ние можем да осигурим оценка на качеството на въздуха, която да се погрижи за доброто управление на всеки аспект на Вашето работно място. Нашите решения могат да ви преведат през пълния жизнен цикъл на Вашите помещения - от идеи за строително проектиране, през техники за безопасно и екологично разрушаване на мястото.

В нашия живот всеки от нас прекарва десетки хиляди часове на работното място. Лошото качество на въздуха на закрито може да причини значителни здравни проблеми, като например алергии и респираторни заболявания. Дори леки неразположения, като главоболие и дразнене на очите, може да предизвика дискомфорт и отвличане на вниманието, така че в крайна сметка това може да доведе до по-ниска производителност. Ако искате по-проактивен подход, който да даде конкурентно предимство на управлението на околната среда, ние можем да Ви помогнем с иновативни решения, които са пригодени за Вашето работно място.

Качеството на околната среда в затворени помещения включва регулиране на климата, вентилацията и влажността. Ние осъществяваме внимателна проверка на отоплителните и климатичните Ви системи. Ние извършваме проверка на вентилационните системи и измервания на място за алергени, озон, азбест и други опасни вещества. Извършва се изпитание на качеството на Вашия водоизточник, по-специално, за да се изключи замърсяване, което може да причини легионерска болест. Ние също така проверяваме нивата на шум, вибрации и интензитет на светлината.

Ние предлагаме надеждни и отговорни данни, както и изключително напреднал и изгоден процес на сертификация. Ако работите с няколко места, нашите дългосрочни техники за мониторинг уеднаквяват действията за корекция на всички места и Ви помагат да намалите разходите си за работа. Ако трябва да отговаряте на съответното законодателство, ние можем да се погрижим за това вместо Вас.

Нашата документация Ви позволява да направите управлението на околната среда съществена част от Вашите обичайни действия. Свържете се с нас днес, за да разберете колко лесно е да подобрите работните условия и да създадете среда, където Вие и Вашите хора могат да работят при оптимални нива на производителност.