Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Ако Вашата промишленост използва вода в производствения процес или на работното място, може да сте изложени на риск от опасната бактерия легионела.

SGS може да Ви помогне да намалите риска от заразяване с взимане на проби и анализ на легионела. Обадете се на нашия опитен екип още днес за оценка на риска от легионела.

Една от най-опасните инфекциозни бактерии във водата е легионела. Причиняваща легионерската болест, тя вирее в топла вода и може да се съдържа във водата в различни отрасли. На работното място, честите източници могат да включват промишлените системи за охлаждане, централните климатични системи, домашните системи за топла вода, фонтани, плувни басейни, СПА центрове и други източници, които използват обществен източник на вода.

Видовете бизнес, които могат да са засегнати включват:

  • Хотели и ресторанти
  • Търговски сгради
  • Промишлени компании (охладителни кули и климатици)
  • Кораби
  • Училища
  • Спортни зали, плувни и развлекателни басейни, СПА центрове и сауни
  • Зъболекарски практики
  • Болници и домове за грижа

Ние можем да Ви помогнем да намалите риска от замърсяване с редовна проверка на качеството на Вашата вода. Това може да намали вероятността от развитието на бактерията и драстично да намали заразяването в бъдеще. Нашите акредитирани екипи разполагат с богат опит във водния анализ, преглеждайки повече от 15000 проби за легионела всяка година. Ние можем ефективно да проверим всички предполагаеми рискови местоположение и да осигурим бързи резултати в рамките на 48 часа.

Нашите акредитирани лаборатории Ви предлагат независимо вземане на проби и анализ, хигиенни одити, контрол на климата на закрито и планиране на риска и управлението. Ние можем да Ви помогнем да разработите проект на работното място и да дадем насоки за оборудване за поддръжка за зоните, където се предполага, че има наличие на легионела. Нашият план за управление ще бъде ценно допълнение към Вашите насоки за здраве и безопасност и ще Ви помогне да отговорите на всички законови норми.

Поемете контрола над този важен аспект за здравето и безопасността на Вашето работно място, като се обадите на нашия екип днес.