Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Екологичният прединвестиционнен одит на SGS Ви помага да идентифицирате потенциалните екологични задължения преди закупуването на нов имот. Нашите одитни доклади предоставят независимия оценителен съвет, от който се нуждаете.

Преди да вземете замърсен обект или имот с промишлена история, която може да включва замърсяване, Вие ще се възползвате от одит на екологично прединвестиционно проучване. Нашата оценка на въздействието върху околната среда ще предостави разбиране на проблемите със замърсяване на обекта и ще Ви помогне да вземете предвид задълженията на мястото при определянето на неговата действителна стойност. Ние също така проучваме потенциала за граждански законови нарушения, които могат да възникнат, включително тези, включващи транзакции за търговски недвижим имот и търсим възможности за план за почистване при необходимост.

С нашата глобална мрежа от експерти за оценка на въздействието върху околната среда Вие можете да разчитате на нашите професионални услуги за поддръжка на Вас и Вашия бизнес. Тъй като ние сме финансово независими от произвеждащите и търгуващи страни, ние можем да ви предоставим независима и безпристрастна експертиза.

Възползвайте се от нашите ненадминати знания по екологично законодателство и опит в полето на екологичния одит, сертификация, вземане на проби и анализ. Ние предлагаме иновативни решения за предизвикателствата за обеззаразяване на обекта и гарантираме, че Вашите бизнес планове се обработват с крайна цялост и конфиденциалност.

Обърнете се към нашите специалисти по оценка на въздействието върху околната среда за повече информация още днес.

Ние предлагаме гама от оценки и изследвания на околната среда на обекти в подкрепа на нашите проучвания, подплатени с технически доклади и услуги за организиране на хранилища за данни в голям обем, в помощ на Вашия бизнес.

Обърнете се към нашите специалисти по оценка на въздействието върху околната среда за повече информация още днес.