Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Лабораторен анализ от SGS – спазване на разпоредбите за околната среда

Акредитирани, съгласно местни и международни стандарти, ние сме признати като световен лидер в лабораторните анализи. Нашите опитни екипи извършват гама от услуги за лабораторен анализ, за да Ви помогнат да спазвате разпоредбите за околната среда. Нашите независими доклади за околната среда Ви помагат да покажете, че работите по отговорен за околната среда начин. Освен това, ти Ви дават възможност да съставите приоритетен план за действие за намаляване на въздействието върху околната среда.

Замърсяването на околната среда с токсични отпадъци трябва да се следи и се изисква от нормативите за околната среда във Вашия бранш. Нашите услуги за анализ на отпадъците Ви помагат да определите нивата на регламентираните опасни отпадъци и да съставите приоритетен план за намаляване на тези вещества във Вашите работни процеси.

За добро управление на околната среда, което спомага за обновяване на Вашия бизнес и подобрява екологическите характеристики на Вашата дейност, обадете се на нашите акредитирани екипи за лабораторен анализ още днес.