Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Изследването на замърсен терен от SGS може да Ви помогне да избегнете екологични катастрофи и последствията от замърсяването на почвата и подземните води. Ние можем да Ви помогнем да защитите Вашето място и да избегнете обратното почистване.

Замърсяването на местната почва или подпочвена вода може да се превърне в екологичен и здравен проблем, който се разпростира далече зад пределите на Вашия обект. С доказан опит и международна мрежа, която Ви гарантира качествени услуги по цял свят, ние ще се заемем със замърсяването на Вашия терен и подземни води бързо и ефективно.

Нашите опитни екипи използват съвременна апаратура за вземане на проби от почвата за анализ. Нашата мрежа от учени-професионалисти използват нашите сертифицирани лаборатории и преносими инсталации на самия обект за изследване на редица параметри, за да се установи какво е замърсяването.

Чрез нашите изследвания на замърсени почви, ние ще Ви предоставим независим съвет, от който има нужда Вашата компания, за да отговори на всички нормативни изисквания. Обадете се на нашия екип от експерти още днес, за да Ви разкрият още неща.