Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Инспекция на резервоари за съхранение от SGS осигурява безопасността и цялостта на Вашите резервоари за съхранение. Обадете ни се още днес, за да научите повече.

Намаляването на риска от теч е от жизненоважно значение, когато съхранявате опасни вещества. Корозията на резервоарите за съхранение може да предизвика замърсяване на околната среда и загуба на обем. Поради това, трябва да се уверите в безопасността и надеждността на Вашите резервоари – подземни и надземни. Нашите услуги по инспекция Ви помагат да избегнете бедствия и да сте сигурни, че Вашите резервоари за съхранение отговарят на всички необходими нормативи.

Ние осигуряваме доверена, независима оценка, изпитания и проверки, за да се гарантира безопасността на Вашите резервоари за съхранение, което Ви помага да предотвратите инцидентни течове и да избегнете скъпоструващо обезвреждане чрез периодични проверки. Ние гарантираме цялостта на Вашите резервоари за съхранение чрез осигуряване на съответствие с местните нормативи и съответните стандарти и кодекси

Обадете ни се още днес, за да разберете как нашата инспекция на резервоарите може да гарантира безопасността и цялостта на Вашите резервоари.