Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Характеризирането или изследването за определяне на границите от SGS предоставя пълна очертание на замърсяването на Вашето място, позволявайки Ви да изберете подходящото решение за почистване. Обадете ни се още днес, за да научите повече.

Веднъж, след като знаете историята на Вашето място и имате ориентация или сте направили първите стъпки в проучването, това може да е важно за детайлното изследване на замърсяване на Вашето място. Може да имате нужда от по-задълбочено проучване - характеризиране или изследване за определяне на границите. Това изследване преглежда Вашата почва и подземни води и предоставя информацията, от която се нуждаете, за да разработите правилна стратегия за почистване на Вашето място.

Характеризирането или изследването за определяне на границите може да включва няколко фази на проучван, за да предостави детайли за характеристика на замърсяването. Нашето изследване продължава, докато стане известна пълния обхват на замърсяване. Това може да означава инсталиране на пиезометри и вземане на проби от почвата и подземните води. Предоставят се също и алтернативни техники, доколкото те са подходящи за Вашето място.

Характеризиращите изследвания могат също да се разширят до по сложни проучвания, като например дълбоко пробиване в почвата и сондаж в каменно корито, изпитване за пропускливост и проследимост, гранулометрични почвени изпитвания и проби за определяне на посоката и скоростта на потока на подземните води.

Обадете ни се днес - нашите първокласни характеризиращи изследвания ще гарантират, че Вие имате точната оценка на замърсяването на Вашето място и най-изгодните и ефективни решения за възстановяване.