Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги по време на производството на оборудването от SGS – гарантира качество, съответствие и безопасност в цялата ви световна промишлена производителна верига за доставки.

Днес вашето промишлено оборудване и машини често са произведени от различни производители по целия свят. В резултат, осигуряването на качество, съответствие и безопасност в цялата ви световна промишлена производствена верига на доставки може да бъде доста сложно

Ето защо, ние ви предлагаме широка гама от услуги за целия производствен процес. Като надежден световен лидер, ние сме акредитирани да провеждаме изпитване и серртифициране на продукти по повечето национални, регионални и международни стандарти за безопасност по целия свят. В резултат, ние можем да ви помогнем да докажете качеството на вашите продукти, където и да се намират те.

С нашата уникална глобална мрежа, ние можем да ви помогнем да оцените вашите доставчици, да ги контролирате по време на производството и да следите графиките за доставките – във всяко кътче на света.

Освен това ви предлагаме и ресурси за проследяване на цялата ви верига за доставки. Ние можем и физически да инспектираме и проверим качеството и количеството на доставките, както и да предоставим тестови образци, за да гарантираме, че вашето промишлено оборудване отговаря на всички изисквания за качество.

За да обсъдим как нашите услуги по време на производството на оборудването може да ви помогне да гарантирате качество, съответствие и безопасност, свържете се с нас още днес.