Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Да поддържате Вашия персонал и на организацията в по-широк мащаб да бъдат в крак с непрекъснато променящото се законодателство, регулации и стандарти, приложими за Вашите продукти, е предизвикателство.

Ние в SGS провеждаме широка гама от курсове за обучение по регулаторно съответствие.

Предпазването на Вашите клиенти, веригата на доставка и марката е от първостепенна важност за безопасността на потребителските продукти. Ние притежаваме голям промишлен опит и целта ни е да подпомогнем Вашите служители и доставчици в ежедневната им работа. Разбирането на съществуващите изисквания е жизнено важно, познаването на предстоящите промени и новите изисквания може да има решаващо значение за успеха или провала.

От уебинари до семинари, в компанията или специално разработени, нашите учебни курсове покриват регулациите за потребителските продукти, включително, но без ограничение до:

  • Директива на ЕС относно безопасността на детските играчки
  • CPSIA
  • Контакт с храни
  • REACH
  • RoHS
  • КБВР

От несложно запознаване до усъвършенствано тълкуване, ние разполагаме със задълбоченото познание и разбиране на потребителските стоки в сектора на търговията на дребно, за да подпомогнем Вашата учебна програма. С нашата международна мрежа от учебен персонал, ние сме идеалният партньор за гарантиране, че Вашите служители ще бъдат винаги в крак с актуалната информация относно регулаторното съответствие.