Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Да поддържате вашия персонал и организация в крак с непрестанно променящото се законодателство, наредби и стандарти, приложими за вашите продукти, е предизвикателство. Познаването на съществуващите разпоредби е жизнено важно, информацията за предстоящи промени и изпреварването на новите изисквания може да бъде границата между успеха или провала.

SGS притежава задълбочени познания по регулаторните изисквания на международно и местно ниво. Ние сме се посветили да ви предоставяме достъп до тези познания и до опита, който сме натрупали в прилагането им в организации по целия свят. Наред с това, с нашата международна мрежа от обучаващ персонал, ние сме идеалният партньор за поддръжка на вашите служители в крак с новостите при съответствието със законодателството.

Ние провеждаме широка гама от курсове за обучение по съответствие със законодателството. С нашия богат опит в сертификацията и верификацията, нашите програми за обучение по техническите изисквания в области като Калифорнийския борд по въздушните ресурси - CARB (КБВР), Асоциацията на американските текстилни химици и колористи - AATCC (ААТХК), CPSIA (АПБПП) законодателството, ЕС Директивата за играчките и редовните актуализации на широк обхват регулаторни изисквания във вашата индустрия са жизненоважен ресурс. Ние ви помагаме да придобиете уменията да демонстрирате вашето съответствие с изискванията на сертификационните и регулаторни стандарти, и да осигурявате бързото и безопасно навлизане на вашите продукти на вътрешните и международните пазари.

Нашите изпитани и проверени методи за обучение са донесли полза на бизнеси по целия свят. Обучението по поръчка се провежда на място във вашите помещения или изнесено в нашите лаборатории под формата на единични кратки курсове или програми с по-голяма продължителност. Обучението е подкрепено с ресурсни материали, семинари и уебинари, осигурени от нашата световна мрежа от експерти-обучители.

Партньорството със SGS ви осигурява достъп до нашата глобална мрежа от одитори и експерти по съответствие със законодателството. Обадете ни се сега, за да разберете повече.