Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

С непредвидимите промени в цените на енергията и повишаването на строгостта на нормативните изисквания за енергийна ефективност, от решаващо значение е начинът, по който управлявате енергийните си ресурси.

Доброто управление на енергията може да Ви помогне да намалите работните и производствените си разходи, а също така и да контролирате влиянието, което оказвате върху околната среда, например емисиите на парникови газове.

SGS Ви помага да управлявате енергийната си ефективност, като Ви предоставя поредица от решения за одити, сертификация и обучение, свързани с управлението на енергията. Чрез нашата глобална мрежа ние предлагаме решения, които отговарят на нуждите на различни отрасли.

Конструктивният ангажимент за подобряване на вашата екологична репутация е съществен в света на съвременния бизнес и може да ви помогне да спечелите конкурентно предимство. Нашите услуги по енергиен мениджмънт ви позволяват да подобрите системите и процесите, които са ви необходими за повишаване на вашата енергийна ефективност и за доказване на съвместимостта ви със стандартите, които са еталон за най-добрите практики във вашата промишленост.

Обадете се на нашите екипи от експерти за повече информация още днес.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.