Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Обучението е важен компонент, когато инвестирате в хора, усилване на вашата работна сила и повишаване на производителността.

В SGS ние разбираме стойността на доброто обучение за увеличаване на ефективността, затова ние предлагаме най-високият възможен стандарт в професионалното обучение, за да развием уменията на вашия персонал.

Предимствата от обучението на вашата работна сила не могат да бъдат подценявани. Осигуряването на умения и знания усилва организационната гъвкавост, намалява разходите за труд и окуражава вашия бизнес да се развие и израсне културно, което ви дава стратегическо диференциране в допълнение към увеличените операции.

Програмите на обучение SGS обхващат широка гама от въпроси свързани със сфери като качеството, производителността, здравето и безопасността и акредитирано от IRCA обучение за одитори. Ние предлагаме обучение по поръчка от промишлени експерти и нашите курсове са предназначени за различни нива на способност, за отговаряне на нуждите на всеки промишлен бранш.